Ref.71769

L'Hospitalet de Llobregat

Presencial

LLOC: CEMFO AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET.
CTRA DEL MIG 85-87

INICI: 23-10-2019
FINAL: 13-11-2019

DURADA: 40 hores

HORARI: dilluns i dimecres de 15:30 a 20:30 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png

Valoració del curs

9,74

Persones formades

77
Descarrega la informació del curs aqui.

Cuina

cuina-71769

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015)

-Adquirir els coneixements teòrics i pràctics, habilitats i destreses necessàries per confeccionar ofertes gastronòmiques.
-Complir la normativa d'higiene alimentària i prevenció de riscos laborals.

-Preparar i presentar els plats més significatius de les cuines regionals d'Espanya i de la cuina internacional
-Preparar i presentar diferents tipus de plats de les cuines regional, nacional i internacional, que resultin atractius per als clients i
s'ajustin als objectius econòmics de l'establiment

mes...

1. Cuina espanyola:
1.1. Característiques generals i evolució històrica
1.2. Aliments espanyols més emblemàtics. Productes amb Denominació d'Origen protegida
1.3. La Dieta mediterrània
2. Cuina tradicional i cuina d'avantguarda. L'actual cuina espanyola al món; Plats més representatius de la gastronomia espanyola
2,1. Tapes, pinxos, banderilles, montaditos i cuina en miniatura
2,2. La dieta mediterrània i les seves característiques
2.3. Les cuines de les diferents autonomies. Principals peculiaritats. Plats més representatius
2.4. Restaurants espanyols més reconeguts
2.5. Utilització de tot tipus de la terminologia culinària
3.Cuina de la resta d'Europa
3.1. La cuina francesa i italiana i les seves característiques. La seva influència en la gastronomia d'altres països. Plats i productes
més representatius
3.2. La cuina portuguesa, principals característiques i plats més representatius
3.3. Altres cuines del continent i els seus plats més implantats a Espanya
4. Altres cuines del món

Assistència i Aprofitament Aprofitament

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png

Valoració del curs

9,74

Persones formades

77
Descarrega la informació del curs aqui.