Ref.72926

Cornellà de Llobregat

Presencial

LLOC: FUNDACIO PER A JOVES LA CARENA.
CTRA DE ESPLUGUES 240-242

INICI: 21-01-2020
FINAL: 03-03-2020

DURADA: 40 hores

HORARI: dimarts i dijous de 18:00 a 21:00 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
20323

Valoració del curs

9,59

Persones formades

92
Descarrega la informació del curs aqui.

Cuina

cuina-72926

Aquest curs de Cuina és el primer de l'itinerari de formació. Posteriorment es realitzaran els següents cursos:

Cuinar i conservar al buit.
Cuina de temporada.
Tapes, canapès i pinxos.
La cuina dels arrossos.
Postres de restaurant
.


El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015)

-Adquirir els coneixements teòrics i pràctics, habilitats i destreses necessàries per confeccionar ofertes gastronòmiques.
-Complir la normativa d'higiene alimentària i prevenció de riscos laborals.

-Preparar i presentar els plats més significatius de les cuines regionals d'Espanya i de la cuina internacional
-Preparar i presentar diferents tipus de plats de les cuines regional, nacional i internacional, que resultin atractius per als clients i
s'ajustin als objectius econòmics de l'establiment

mes...

1. Cuina espanyola:
1.1. Característiques generals i evolució històrica
1.2. Aliments espanyols més emblemàtics. Productes amb Denominació d'Origen protegida
1.3. La Dieta mediterrània
2. Cuina tradicional i cuina d'avantguarda. L'actual cuina espanyola al món; Plats més representatius de la gastronomia espanyola
2,1. Tapes, pinxos, banderilles, montaditos i cuina en miniatura
2,2. La dieta mediterrània i les seves característiques
2.3. Les cuines de les diferents autonomies. Principals peculiaritats. Plats més representatius
2.4. Restaurants espanyols més reconeguts
2.5. Utilització de tot tipus de la terminologia culinària
3.Cuina de la resta d'Europa
3.1. La cuina francesa i italiana i les seves característiques. La seva influència en la gastronomia d'altres països. Plats i productes
més representatius
3.2. La cuina portuguesa, principals característiques i plats més representatius
3.3. Altres cuines del continent i els seus plats més implantats a Espanya
4. Altres cuines del món

Assistència i Aprofitament Aprofitament

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
20323

Valoració del curs

9,59

Persones formades

92
Descarrega la informació del curs aqui.