Ref.77115

*** ONLINE ***

AULA VIRTUAL

INICI: 12-05-2021
FINAL: 26-05-2021

DURADA: 16 hores

HORARI: dilluns i dimecres de 17:40 a 21:00 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
1994

Valoració del curs

9,46

Persones formades

45
Descarrega la informació del curs aqui.

Cuina de temporada

cuina-de-temporada-77115

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015).

Aprendre a elaborar plats i postres amb productes de temporada.

1.Parlem de productes de temporada.
2.Tipus d' entrants freds i calents amb aquests productes.
3.Primers freds i calents.
4.Plats principals: tenir en compte si son per època de calor o si son per l' hivern.
5.Postres lleugers per una cuina sana.
6.Receptari.

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
1994

Valoració del curs

9,46

Persones formades

45
Descarrega la informació del curs aqui.