Ref.68997

Girona

Presencial

LLOC: IES ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.
- C JOSEP VIADER I MOLINER 11

INICI: 07-02-2019
FINAL: 26-02-2019

DURADA: 16 Hores

HORARI: dimarts i dijous de 16:30 a 19:30 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
ENTITATS
SUBVENCIONADORESConsorci.pngSPEE.png
Descarrega la informació del curs aqui.

La cuina dels arrossos

la-cuina-dels-arrossos-68997

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015)

Conèixer les possibilitats dels arrossos des dels seus orígens. Determinar els diferents tipus d' arrossos existents i les seves
elaboracions. Aprendre a cuinar l' arròs en funció de la seva tipologia i de la finalitat que es pretén.

1.La història de l'arròs.
2.Diferents tipus d'arrossos. Arròs simple.
3.Formes especials.
4.Altres arrossos no tradicionals.
5.Receptari.

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

ENTITATS
SUBVENCIONADORESConsorci.pngSPEE.png
Descarrega la informació del curs aqui.