El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015)
Elaborar i presentar diferents postres. Conèixer les tècniques avançades per a l'elaboració de postres pensats per a restaurant.
Reconèixer i saber utilitzar les noves matèries primeres utilitzades per a postres.
1 - Matèries primeres
2 - Deducció i càlcul de necessitats
3 - Operacions de regeneració tècniques innovadores de pastisseria .
4 - Funcions de batre, barrejar, pastar, incorporar i tamisar
5 - Preparació de bases i motlles
6 - El corró, l'espàtula i la màniga
7 - Masses, pastes ensucrades i seques, toves, batudes o esponjoses, escaldades, llevades o fermentades
8 - Semifreds
9 - Cremes farcides
10 - Xarops i cobertures
11 - Xocolata
12 - Postres salades
13 - Presentacions
14 - Receptari
- Prova teòrica:
Tipus test
Preguntes breus i resolució de problemes
Preguntes obertes
- La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú