Ref.69036

Girona

Presencial

LLOC: IES ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.
C JOSEP VIADER I MOLINER 11

INICI: 18-10-2019
FINAL: 12-11-2019

DURADA: 20 hores

HORARI: dimarts i divendres de 16:30 a 19:30 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
2907

FORMADORS

Blanca Arantzaz, Frago Torres

Valoració del curs

9,61

Persones formades

129
Descarrega la informació del curs aqui.

Tapes, canapès i pinxos

tapes-canapes-i-pinxos-69036

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015)

-Fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que
sorprendran el paladar dels nostres clients.
-Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.

1. Canapès (mise en place)
1.1 Trucs en l’elaboració Algunes propostes: salmó , sobrassada, espàrrecs, vegetals, bacallà, pomada de mantega…
2. Tapes
2.2 Procés d’elaboració i conservació
2.3 Procés de presentació (vaixella i estris per el servei)
2.4 Algunes propostes: entrepans de vieira, pop gallega a la meva manera…
3. Pinxos - Matèries primeres més utilitzades - Tall, confecció decoració i presentació en safates
3.1 Conservació i receptari Algunes propostes: patés, torta casar amb figues confitades

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

Assistència i Aprofitament Aprofitament

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
2907

FORMADORS

Blanca Arantzaz, Frago Torres

Valoració del curs

9,61

Persones formades

129
Descarrega la informació del curs aqui.