Ref.76369

*** ONLINE ***

AULA VIRTUAL

INICI: 24-02-2021
FINAL: 15-03-2021

DURADA: 20 hores

HORARI: dilluns i dimecres de 17:40 a 21:00 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
1994

Valoració del curs

9,59

Persones formades

151
Descarrega la informació del curs aqui.

Tapes, canapès i pinxos

tapes-canapes-i-pinxos-76369

Aquest curs es farà en part presencial i en part a distància. La presencia serà en dies alterna i es farà al Campus Vallparadís de Terrassa.

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015).

-Fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que
sorprendran el paladar dels nostres clients.
-Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.

1. Canapès (mise en place)
1.1 Trucs en l’elaboració Algunes propostes: salmó , sobrassada, espàrrecs, vegetals, bacallà, pomada de mantega…
2. Tapes
2.2 Procés d’elaboració i conservació
2.3 Procés de presentació (vaixella i estris per el servei)
2.4 Algunes propostes: entrepans de vieira, pop gallega a la meva manera…
3. Pinxos - Matèries primeres més utilitzades - Tall, confecció decoració i presentació en safates
3.1 Conservació i receptari Algunes propostes: patés, torta casar amb figues confitades

Assistència i Aprofitament Aprofitament

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
1994

Valoració del curs

9,59

Persones formades

151
Descarrega la informació del curs aqui.