La cuina dels arrossos

Ref: 79756
La Cuina Dels Arrossos 79756

Inici: 12/09/22

Fi: 26/09/22

16h

Presencial: 3h

Aula virtual: 13h

Aula Virtual

dilluns i dimecres de 17:40 a 21:00 hores

79756

Requisits del curs

En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.

Objectius generals

Conèixer les possibilitats dels arrossos des dels seus orígens. Determinar els diferents tipus d' arrossos existents i les seves
elaboracions. Aprendre a cuinar l' arròs en funció de la seva tipologia i de la finalitat que es pretén.

Continguts

79756

1.La història de l'arròs.
2.Diferents tipus d'arrossos. Arròs simple.
3.Formes especials.
4.Altres arrossos no tradicionals.
5.Receptari.

Avaluació

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

Entitats col·laboradores


Valoració


Estudiants formats

105

Compartir