Requisits del curs
En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Objectius generals
Conèixer les possibilitats dels arrossos des dels seus orígens. Determinar els diferents tipus d' arrossos existents i les seves
elaboracions. Aprendre a cuinar l' arròs en funció de la seva tipologia i de la finalitat que es pretén.
elaboracions. Aprendre a cuinar l' arròs en funció de la seva tipologia i de la finalitat que es pretén.
Continguts
2.Diferents tipus d'arrossos. Arròs simple.
3.Formes especials.
4.Altres arrossos no tradicionals.
5.Receptari.
Avaluació
Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes
La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes
La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.
Entitats col·laboradores


Valoració
Estudiants formats
105