Requisits del curs
En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Objectius generals
-Fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que
sorprendran el paladar dels nostres clients.
-Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.
sorprendran el paladar dels nostres clients.
-Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.
Continguts
1.1 Trucs en l’elaboració Algunes propostes: salmó , sobrassada, espàrrecs, vegetals, bacallà, pomada de mantega…
2. Tapes
2.2 Procés d’elaboració i conservació
2.3 Procés de presentació (vaixella i estris per el servei)
2.4 Algunes propostes: entrepans de vieira, pop gallega a la meva manera…
3. Pinxos  Matèries primeres més utilitzades  Tall, confecció decoració i presentació en safates
3.1 Conservació i receptari Algunes propostes: patés, torta casar amb figues confitades
Avaluació
- Prova teòrica: Qüestionari tipus test o preguntes curtes
- Prova pràctica: crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postra segons indicacions del formador/a.
- Prova pràctica: crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postra segons indicacions del formador/a.
Lloc
FOMENT DE TERRASSA, S.A. - ED. CAMPUS VALLPARADIS
C BADALONA 1 BIS
08223
Terrassa
Entitats col·laboradores


Certificat
Assistència i Aprofitament
Valoració
Estudiants formats
227