Tapes, canapès i pinxos

Ref: 82805
Restauracio

Inici: 20/03/23

Fi: 17/04/23

20h

Presencial

dilluns i dimecres de 17:40 a 21:00 hores

82805

Requisits del curs

En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.

Objectius generals

-Fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que
sorprendran el paladar dels nostres clients.
-Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.

Continguts

82805

1. Canapès (mise en place)
1.1 Trucs en l’elaboració Algunes propostes: salmó , sobrassada, espàrrecs, vegetals, bacallà, pomada de mantega…
2. Tapes
2.2 Procés d’elaboració i conservació
2.3 Procés de presentació (vaixella i estris per el servei)
2.4 Algunes propostes: entrepans de vieira, pop gallega a la meva manera…
3. Pinxos  Matèries primeres més utilitzades  Tall, confecció decoració i presentació en safates
3.1 Conservació i receptari Algunes propostes: patés, torta casar amb figues confitades

Avaluació

- Prova teòrica: Qüestionari tipus test o preguntes curtes
- Prova pràctica: crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postra segons indicacions del formador/a.

Lloc

FOMENT DE TERRASSA, S.A. - ED. CAMPUS VALLPARADIS
C BADALONA 1 BIS
08223
Terrassa

Entitats col·laboradores


Certificat

Assistència i Aprofitament

Valoració


Estudiants formats

227

Compartir