Tapes, canapès i pinxos

Restauracio

Objectius generals

-Fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que
sorprendran el paladar dels nostres clients.
-Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.

Continguts

7126

1. Canapès (mise en place)
1.1 Trucs en l’elaboració Algunes propostes: salmó , sobrassada, espàrrecs, vegetals, bacallà, pomada de mantega…
2. Tapes
2.2 Procés d’elaboració i conservació
2.3 Procés de presentació (vaixella i estris per el servei)
2.4 Algunes propostes: entrepans de vieira, pop gallega a la meva manera…
3. Pinxos  Matèries primeres més utilitzades  Tall, confecció decoració i presentació en safates
3.1 Conservació i receptari Algunes propostes: patés, torta casar amb figues confitades

Avaluació

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

Valoració


Estudiants formats

185

Compartir