Requisits del curs
En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Objectius generals
 Revisar els aspectes bàsics de nutrició i dietètica en l'ésser humà.
Continguts
2. Nutrients energètics i no energètics
3. Digestió, absorció i metabolisme dels nutrients
4. Grups d'aliments
5. Qualitat i higiene dels aliments
6. L'equilibri alimentari
Avaluació
Prova teòrica:
- Prova de preguntes obertes
- Prova objectiva tipus test de 20 preguntes
Prova pràctica:
- Resolució d’un cas
- Exercici d’aplicació de coneixement.
- Simulació d’una situació en què l’alumne ha d’actuar en un rol professional concret.
- Prova de preguntes obertes
- Prova objectiva tipus test de 20 preguntes
Prova pràctica:
- Resolució d’un cas
- Exercici d’aplicació de coneixement.
- Simulació d’una situació en què l’alumne ha d’actuar en un rol professional concret.
Lloc
ALTHAIA, XARXA ASSISTENCIAL UNIVERSITÀRIA DE MANRESA, FP
C DOCTOR SOLER 1-3
08243
Manresa
Entitats col·laboradores


Certificat
Assistència i Aprofitament
Valoració
Estudiants formats
1704