Nutrició i dietètica
Objectius generals
 Revisar els aspectes bàsics de nutrició i dietètica en l'ésser humà.
Continguts
2. Nutrients energètics i no energètics
3. Digestió, absorció i metabolisme dels nutrients
4. Grups d'aliments
5. Qualitat i higiene dels aliments
6. L'equilibri alimentari
Avaluació
Prova teòrica:
- Prova de preguntes obertes
- Prova objectiva tipus test de 20 preguntes
Prova pràctica:
- Resolució d’un cas
- Exercici d’aplicació de coneixement.
- Simulació d’una situació en què l’alumne ha d’actuar en un rol professional concret.
- Prova de preguntes obertes
- Prova objectiva tipus test de 20 preguntes
Prova pràctica:
- Resolució d’un cas
- Exercici d’aplicació de coneixement.
- Simulació d’una situació en què l’alumne ha d’actuar en un rol professional concret.
Valoració
Estudiants formats
1288