Partim d鈥檜n plantejament estrat猫gic de la formaci贸 vinculat a la millora cont铆nua de les persones i de les empreses. Per aquest motiu, oferim un conjunt de serveis que van m茅s enll脿 de l鈥檈xecuci贸 de les accions formatives i que aporten una perspectiva integral del fet formatiu.

Aix铆, els nostres trets diferencials s贸n:

  • Certificaci贸 de les accions formatives realitzades per part de fabricants en l鈥櫭爉bit de les noves tecnologies com a especialistes oficials en la transfer猫ncia de coneixement (Google, Microsofot Office Specialist, Linux, Solidworks, Microsoft Technology Associate), d鈥檌nstitucions de l鈥櫭爉bit de l鈥檃prenentatge d鈥檌diomes (Cambridge English Language Assesment i Consorci per a la Normalitzaci贸 Ling眉铆stica), de les professions de la salut (Consell Catal脿 de Formaci贸 Continuada Professions Sanit脿ries), del sector agr铆cola i ramader (Departament d鈥橝gricultura) i del transport per carretera (Ministerio de Fomento).
  • Acreditaci贸 per part del Servei d鈥橭cupaci贸 de Catalunya de diferents Certificats de Professionalitat que garanteixen la compet猫ncia professional dels i de les nostres alumnes per desenvolupar una activitat laboral d鈥檃cord amb les exig猫ncies de la producci贸 i l鈥檕cupaci贸.
  • Validaci贸 de la formaci贸. El nostre conveni de col鈥aboraci贸 amb el Departament d鈥橢nsenyament possibilita a les persones el reconeixement de la formaci贸 impartida amb els efectes propis de la formaci贸 professional reglada.
  • Pr脿ctiques professionals no laborals d鈥檃lumnes a les empreses amb l鈥檕bjectiu de consolidar els aprenentatges rebuts a les nostres accions formatives.
  • Avaluaci贸 de l鈥檌mpacte de la formaci贸 per determinar en quin grau ha donat resposta a les necessitats de l鈥檕rganitzaci贸 i, per tant, mesurar el retorn de la inversi贸 realitzada.
  • El nostre comprom铆s amb la igualtat d鈥檕portunitats de les persones, fa de la nostra especialitzaci贸 en formaci贸 en plans d鈥檌gualtat un dels nostres trets distintius.
  • Extensa xarxa de col路laboradors estretament vinculats al m贸n de l鈥檈mpresa i capacitats per oferir solucions innovadores, flexibles i ajustades a la diversitat de problem脿tiques del m贸n de l鈥檈mpresa.