Ref.72929

Cornellà de Llobregat

Presencial

LLOC: FUNDACIO PER A JOVES LA CARENA.
CTRA DE ESPLUGUES 240-242

INICI: 10-03-2020
FINAL: 24-03-2020

DURADA: 16 hores

HORARI: dimarts i dijous de 17:45 a 21:00 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
20323

Valoració del curs

8,92
Descarrega la informació del curs aqui.

Cuina de temporada

cuina-de-temporada-72929

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015)

Aprendre a elaborar plats i postres amb productes de temporada.

1.Parlem de productes de temporada.
2.Tipus d' entrants freds i calents amb aquests productes.
3.Primers freds i calents.
4.Plats principals: tenir en compte si son per època de calor o si son per l' hivern.
5.Postres lleugers per una cuina sana.
6.Receptari.

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
20323

Valoració del curs

8,92
Descarrega la informació del curs aqui.