Ref.77164

*** ONLINE ***

AULA VIRTUAL

INICI: 26-04-2021
FINAL: 10-05-2021

DURADA: 16 hores

HORARI: dilluns i dimecres de 17:40 a 21:00 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
1994

Valoració del curs

9,55

Persones formades

63
Descarrega la informació del curs aqui.

La cuina dels arrossos

la-cuina-dels-arrossos-77164

El personal al servei de les administracions públiques només pot participar en les accions formatives transversals (Ordre EMO/218/2015).

Conèixer les possibilitats dels arrossos des dels seus orígens. Determinar els diferents tipus d' arrossos existents i les seves
elaboracions. Aprendre a cuinar l' arròs en funció de la seva tipologia i de la finalitat que es pretén.

1.La història de l'arròs.
2.Diferents tipus d'arrossos. Arròs simple.
3.Formes especials.
4.Altres arrossos no tradicionals.
5.Receptari.

Prova teòrica:
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes

La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png
1994

Valoració del curs

9,55

Persones formades

63
Descarrega la informació del curs aqui.