Ref.75694

*** ONLINE ***

MIXTA:
7 h aula virtual
23 h teleformació

INICI: 05-10-2020
FINAL: 28-10-2020

DURADA: 30 hores

HORARI: divendres de 18:00 a 19:10 hores

Subvencionat

PREINSCRIPCIO

  • twitter
  • facebook
  • email
Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png

FORMADORS

Javier, Caparrós García

Valoració del curs

9,32

Persones formades

659
Descarrega la informació del curs aqui.

MOS: Microsoft Office Word II

mos-microsoft-office-word-ii-75694

Aquest curs combina la modalitat d'aula virtual i la de teleformació.

 

- Les sessions setmanals amb aula virtual es faran en dijous o divendres. També hi haurà sessió amb aula virtual el primer i darrer dia de curs.

 

- La teleformació es farà dins de la nostra plataforma ICampus i et permetrà organitzar el temps com et convingui, dintre del període del curs. 

 

El formador, Javi Caparrós, et guiarà en el procés d'aprenentatge. Podràs fer les teves consultes al fòrum o a través de la missatgeria de l'ICampus. En Javi et respondrà en menys de 48 hores.

• Conèixer les opcions avançades per editar un document de text am el programa Microsoft Office Word 2016 així com els complements que ofereix.

• Conèixer les opcions avançades per editar un document de text am el programa Microsoft Office Word 2016 així com els complements que ofereix.

mes...

1. Repàs de funcions principals de Microsoft Word (4 hores)
1.1. Creació i administració de documents: Protegir un document. Aplicar una plantilla
1.2. Format al text, paràgrafs i seccions: Revisió de les opcions bàsiques
1.3. Creació de taules i llistes
1.4. Aplicació de referències: Aplicar un enllaç. Crear notes al final i notes al peu. Crear taula de continguts
1.5. Inserció i format a objectes: Inserir i aplicar format a imatges, formes, text WordArt i objectes i quadres de text

2. Funcions avançades de Microsoft Word (26 hores)
2.1. Compartir i mantenir documents: Configuració de les opcions de Word
2.2. Aplicar format al contingut: Aplicar opcions de lletra avançades i atributs al paràgraf. Crear gràfics. Crear contingut reutilitzable en un document. Enllaçar quadres de text i seccions
2.3. Control de canvis i referències: Revisar, comparar i combinar documents. Crear una pàgina de referències. Crear un índex d’autoritats en un document. Marcar i compilar un índex per a un document
2.4. Combinació de correspondència: Combinar correspondència. Combinar correspondència utilitzant altres orígens de dades. Crear etiquetes i sobres
2.5. Gestió de macros i formularis: Aplicar i editar macros. Aplicar i editar opcions de macros. Crear formularis. Editar formularis

Tipus de prova: Prova pràctica a través de l’ordinador. Més concretament, mitjançant una aplicació de l’ordinador que fa una simulació interactiva d’un programa de Microsoft Office Word.

L’alumne haurà de crear i editar documents (4 pàgines o més) amb una varietat de propòsits i situacions especials. Personalitzaran els seus entorns Word per satisfer les necessitats del projecte i augmentar la productivitat. Exemples: un pla de negoci, un treball d’investigació, un llibre, un fullet especialitzat i un correu massiu. Els rols dels alumnes poden incloure: editors, gerents de projectes, treballadors de informació comercial, educadors i altres.

Per tal d’obtenir el certificat d’aprofitament i el certificat oficial en Microsoft Office Expert Word, l’alumne haurà d’obtenir una qualificació igual o superior a 700 punts sobre 1000 en la prova final (examen oficial).

Conduent Acreditació Certificat oficial en Microsoft Office Expert Word 2016

Entitats SubvencionadoresConsorci.pngSPEE.png

FORMADORS

Javier, Caparrós García

Valoració del curs

9,32

Persones formades

659
Descarrega la informació del curs aqui.