Informació important
Es treballarà el temari específic segons convocatòria pendent de publicar.
Les classes virtuals serviran per incidir en els punts més importants del temari. Aquestes classes es gravaran sempre que es pugui i estaran disponibles en la plataforma com a material de consulta fins a la data de l'examen.
A la mateixa plataforma, també es disposarà de les presentacions en format PDF, utilitzades pels formadors com a guia de les explicacions, i que els/les alumnes podran descarregar-se.
El curs NO inclou llibres.
Hi haurà una coordinadora del curs, que serà la referent de contacte dels/les alumnes per a totes aquelles qüestions relacionades amb la gestió i que es facilitarà abans de l'inici.
Per un bon seguiment del curs, és imprescindible que les persones inscrites tinguin un ordinador amb bona connexió a internet.
Per qualsevol dubte, contacteu amb Fundació Paco Puerto. fppuerto.serveiscentrals@ccoo.cat
Forma de Pagament
El pagament es realitzarà en únic termini, en el moment de la inscripció, i mitjançant targeta bancària.
La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades. En el cas que els/les alumnes matriculades es donin de baixa, es retornarà el 80% de la matricula si la baixa es anterior en 7 dies a la data d’inici del curs. Si la baixa és posterior, però abans de l'inici del curs, es retornarà el 50% de la matricula.
En cas que l'alumne decideixi donar-se de baixa de la seva afiliació abans de la finalització del curs, s'aplicarà automàticament la tarifa corresponent al preu de no afiliat. El càrrec per la diferència es realitzarà automàticament mitjançant el cobrament a la targeta de crèdit/dèbit utilitzada per a la inscripció al curs.
Contingut
2. Conceptes bàsics de neteja i desinfecció. La neteja i la desinfecció de la cuina i annexos.
3. Tipus de productes de neteja que s'utilitzen en un centre educatiu.
4. Calendari de neteja de, parets, portes, càmeres, congelador i magatzems.
5. Conceptes bàsics de la seguretat alimentària i manipulació d'aliments
6. Manipulació d'aliments de major risc i mesures de prevenció. Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Perills deguts a la manipulació incorrecta dels aliments
7. Gestió bàsica dels residus. Tipus de residus i la seva gestió: classificació i manipulació de residus.
Forma de Pagament
Targeta de dèbit o crèdit