Oficial/a 1a Cuiner/a. Part Específica. Personal laboral Educació

Ref: 87398
Preu:

180

Afiliats:

90€

Nous afiliats:

125€

Nous/ves Afiliats/des: Persones que previ a la inscripció al curs han abonat tres quotes d’afiliació (quota formació immediata), i mantenen l’afiliació durant tota la durada del curs. Uniu-vos a CCOO i trieu la quota de formació.

Més de 20 places

Inici: 24/01/25

Fi: 07/03/25

21h

Aula Virtual

divendres de 18:30 a 21:30 hores

87398

Informació important

El curs, que consta de 21h, es farà a través de l'aula virtual segons calendari. Els calendaris informats són orientatius, confirmarem les dates exactes més endavant i estan subjectes a possibles modificacions per raons organitzatives i/o imprevistos, tant en les dates d’inici com en els dies lectius, podent-se recuperar les classes en dies que no corresponen als informats inicialment.
Es treballarà el temari específic segons convocatòria pendent de publicar.
Les classes virtuals serviran per incidir en els punts més importants del temari. Aquestes classes es gravaran sempre que es pugui i estaran disponibles en la plataforma com a material de consulta fins a la data de l'examen.
A la mateixa plataforma, també es disposarà de les presentacions en format PDF, utilitzades pels formadors com a guia de les explicacions, i que els/les alumnes podran descarregar-se.
El curs NO inclou llibres.
Hi haurà una coordinadora del curs, que serà la referent de contacte dels/les alumnes per a totes aquelles qüestions relacionades amb la gestió i que es facilitarà abans de l'inici.
Per un bon seguiment del curs, és imprescindible que les persones inscrites tinguin un ordinador amb bona connexió a internet.
Per qualsevol dubte, contacteu amb Fundació Paco Puerto. fppuerto.serveiscentrals@ccoo.cat

Forma de Pagament

Període de matrícula:
El pagament es realitzarà en únic termini, en el moment de la inscripció, i mitjançant targeta bancària.
La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades. En el cas que els/les alumnes matriculades es donin de baixa, es retornarà el 80% de la matricula si la baixa es anterior en 7 dies a la data d’inici del curs. Si la baixa és posterior, però abans de l'inici del curs, es retornarà el 50% de la matricula.
En cas que l'alumne decideixi donar-se de baixa de la seva afiliació abans de la finalització del curs, s'aplicarà automàticament la tarifa corresponent al preu de no afiliat. El càrrec per la diferència es realitzarà automàticament mitjançant el cobrament a la targeta de crèdit/dèbit utilitzada per a la inscripció al curs.

Contingut

87398

Tema 1: La manipulació d’aliments a la cuina. Normes d’higiene alimentària. La provisió i emmagatzematge dels aliments. La traçabilitat alimentària: concepte. Conservació dels aliments: temperatura ambient, refrigeració, congelació.

Tema 2: La preparació dels aliments. Aliments crus. Elaboracions en fred. Cocció. Refredament. Reescalfament. Manteniment en fred i calent. Transport i servei.

Tema 3: Les necessitats nutricionals i dietètiques dels infants de zero a tres anys. Menús equilibrats nutricionalment. Equilibri dietètic.

Tema 4: L’adequació dels menús segons les característiques dels nens i nenes als quals estan destinats. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Tema 5: Coneixements generals de la planificació de menús des del punt de vista nutritiu, gastronòmic i cultural. Els beneficis del treball amb productes de temporada: salut, economia, varietat. Les tradicions relacionades amb els productes de temporada.

Tema 6: Les necessitats nutricionals i dietètiques dels joves de 14 a 22 anys en règim d’internament. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i menús alternatius per raons sanitàries o religioses.

Tema 7: Les necessitats nutricionals i dietètiques de la gent gran en residències. Dieta i nutrició: necessitats alimentàries i nutricionals de les persones grans.

Forma de Pagament

Targeta de dèbit o crèdit

visamastercardamexdiscoverdinersclubjcb

Més informació

fppuerto@ccoo.cat934812717

dl,dm,dc,dj (9:30 a 14; 16 a 18) i dv (9:30 a 14)

Certificat
Assistència

Comparteix