Cuina de temporada

Ref: 85190

Inici: 27/02/24

Fi: 02/04/24

30h

Presencial

dimarts i dijous de 17:00 a 20:45 hores

85190

Requisits del curs

En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.

Perfil de l’estudiant

Atès que dins dels diferents subsectors que componen el sector turístic existeixen treballant persones sense titulació reconeguda, no s'estableixen requisits mínims d'accés a la formació.

Objectius generals

Adquirir els coneixements, destreses i habilitats necessaris per a elaborar les principals receptes, de la cuina de temporada.

Contingut

85190

Mòdul 1: Cuina de temporada. 30h
Coneixement i aplicació de les normes d'higiene i manipulat específiques per crisi sanitària.
Identificació dels principals productes de temporada.
Descripció i elaboració dels entrants de temporada.
   •  Propietats dels diferents ingredients en l'elaboració d'entrants.
   •  Realitzar les receptes principals en l'elaboració d'entrants.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració dels primers plats de temporada.
   •  Propietats dels diferents ingredients en l'elaboració dels primers plats.
   •  Realitzar les receptes principals en l'elaboració de primers plats.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració dels plats principals de temporada.
   •  Propietats dels diferents ingredients en l'elaboració dels plats principals.
   •  Realitzar les receptes principals en l'elaboració dels plats principals.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració de postres lleugeres de temporada.
   •  Propietats de les diferents postres lleugeres.
   •  Realitzar i elaborar les principals receptes de les postres lleugeres.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.

Avaluació

• Prova teòrica: Qüestionari tipus test o preguntes curtes
• Prova pràctica: Crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.

Lloc

GREMI D'HOSTALERIA I TURISME DE MATARO I MARESME
C GERMANS THOS I CODINA 43
08302
Mataro

Entitats col·laboradores


Estudiants formats

85

Comparteix