Càpsules formatives: Teletreball, PNL i molt més

Des de la Fundació Paco Puerto iniciem l’elaboració de diferents càpsules formatives sobre diferents temes d’actualitat o que generin coneixement davant la situació actual de confinament.

Es tracta de posar a l’abast de tothom diferents recursos formatius en formats diferents com ara classes en directe, vídeos, etc. per a realitzar una consulta lliure.

Tots els vídeos es publicaran al nostre canal de YouTube. Pots fer la teva subscripció aquí

Els videos publicats fins ara són:

Consells per a un bon teletreball amb Clara Vergés.
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Clara Vergés ens dóna una sèrie de pautes i consells per a que el nostre teletreball sigui saludable.
Consulta-la aquí
Consulta la informació complementària aquí

TDAH, pautes per la família en situació de confinament amb Mònica Vázquez.
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Mónica Vázquez ens dóna una sèrie de pautes de comportament i hàbits per a famílies amb TDAH en situació de confinament.
Consulta-la aquí

PNL, el llenguatge és generatiu amb Sílvia Ibáñez
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Sílvia Ibáñez en explica com el què diem i com ho diem condiciona les nostres accions i les dels altres. Quines “estructures gramaticals” utilitzem: generalitzacions, equivalències, distorsions i eliminacions i com ser-ne conscients per mantenir-les o canviar-les.
Consulta-la aquí

TEA, pautes per la família en situació de confinament amb Tony Ceballos
En aquesta càpsula formativa, el nostre formador Tony Ceballos ens dóna visió molt vivencial i una sèrie de pautes de comportament i hàbits per a famílies amb TEA en situació de confinament.
Consulta-la aquí

Cuina. Gelat de vainilla amb coulis de maduixa amb Ángel De Gea
En aquesta càpsula formativa, el nostre formador Ángel De Gea ens mostra pas a pas la recepta per a fer un gelat de vainilla amb coulis de maduixa.
Consulta-la aquí

L’Ikigai i les nostres competències. En què som bons? amb Sílvia Ibáñez
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Sílvia Ibáñez en explica la filosofia Ikigai i com realitzar un bon CV per competències que ens diferenciï de la resta de candidats.
Consulta-la aquí

Comunicació no violenta, amb Mònica Vázquez.
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Mónica Vázquez ens dóna una sèrie d’indicacions teòriques sobre la comunicació no violenta i la tolerància envers el llenguatge.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Introducció amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Primera càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Gestió del color amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Segona càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Gestió de les fulles amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Tercera càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Tipus de dades amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Quarta càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Gestió de cel·les, files i columnes amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Cinquena càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Format de cel·la i alineació, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Sisena càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Càlculs i referències, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Setena càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Eines d’autocompletat, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Vuitena càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Referències absolutes, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Novena càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Concepte de rang i suma, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Desena càpsula formativa a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Funcions estadístiques, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Càpsula formativa onze a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. L’administrador de noms, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Càpsula formativa dotze a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Excel Specialist. Funcions estadístiques Comptar, amb Xavi Melgarejo, Tic Formador.
Càpsula formativa tretze a càrrec de Tic Formador, Xavier Melgarejo, durant les quals repassarà els diferents continguts que inclou la certificació de Microsoft Office Excel Specialist.
Consulta-la aquí

Anglès. Five minuts Phrasal Verbs, amb Melissa Cokely
En aquestes càpsules formatives, la nostra formadora Melissa Cokely ens explica què són els Phrasals Verbs, estructura gramatical molt usada en anglès.
Càpsula I. To run ot. Consulta-la aquí
Càpsula II. To put off. Consulta-la aquí
Càpsula III. To look forward to. Consulta-la aquí

PNL. La bona formulació d’objectius, amb Sílvia Ibáñez
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Sílvia Ibáñez en explica quins són els passos a seguir per assolir els nostres objectius professionals i personals de veritat. Eines racionals i emocionals
Consulta-la aquí

Els límits a l’educació, amb Mònica Vázquez.
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Mónica Vázquez ens explica on situar els límits a l’educació, un aspecte tant quotidià i tan complex a la vegada. Confiem en les nostres capacitats, agafem algun apunt i acompanyem estimant.
Consulta-la aquí

Com gestionar el dol, amb Carme Guerrero.
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Carme Guerrero ens explica com gestionar el dol i les pèrdues i ens dóna tota una sèrie de pautes per a la seva elaboració.
Consulta-la aquí

Com funciona el nostre cervell, amb Roser Montardit
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Roser Montardit ens fa una descripció ràpida i senzilla sobre com funciona el nostre cervell i les seves parts: la part reptiliana, la límbica i el neocòrtex.
Consulta-la aquí

Intel·ligència emocional en temps de confinament, amb Mònica Vázquez.
En aquesta càpsula formativa, la nostra formadora Mónica Vázquez reflexiona sobre la importància de la intel·ligència emocional després de més d’un mes de convivència.
Necessitem refrescar eines bàsiques d’intel·ligència emocional per conviure amb l’altre i amb nosaltres mateixos. Així, ens fa una pinzellada per sostenir-nos bé fins el final d’aquest període
Consulta-la aquí