Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès

Lloc
FOMENT DE TERRASSA, S.A. - ED. CAMPUS VALLPARADIS
C BADALONA 1 BIS
08223
Terrassa
Referència
87927Aquest curs subvencionat proporcionarà a l’alumnat els coneixements necessaris per combinar diferents ingredients i elaborar tapes, broquetes, canapès i altres plats de la cuina informal. S’exploraran tècniques i presentacions creatives per sorprendre els comensals amb elaboracions atractives i saboroses. L’èxit està garantit! El material pedagògic s’entrega el primer dia de classe.
Requisits
En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
El primer dia del curs presencial, es durà a terme la validació de la vostra identitat mitjançant la presentació i comprovació d'un dels documents d'identitat (DNI, NIE o permís de conduir).
• Aturats sense experiència laboral amb un certificat de professionalitat o cicle formatiu de la família professional.
• No es requereix titulació per a treballadors ocupats. No obstant això, s'han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
El primer dia del curs presencial, es durà a terme la validació de la vostra identitat mitjançant la presentació i comprovació d'un dels documents d'identitat (DNI, NIE o permís de conduir).
Perfil de l´estudiant
Complir com a mínim algun dels següents requisits:• Aturats sense experiència laboral amb un certificat de professionalitat o cicle formatiu de la família professional.
• No es requereix titulació per a treballadors ocupats. No obstant això, s'han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació
Què aprendràs
Objectius generals
Preparar i presentar correctament elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès
Avaluació
• Prova teòrica: Qüestionari tipus test o preguntes curtes
• Prova pràctica: crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.
• Prova pràctica: crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.
Amb la realització d’aquest curs, l’alumnat adquirirà les competències professionals necessàries i/o complementàries que li permetran desenvolupar-se de manera més eficient en ocupacions relacionades amb el sector de la restauració i l’hostaleria. Aquestes competències facilitaran l’accés a llocs de treball com:
• Cuiner/a
• Ajudant de cuina
• Personal del sector de l’hostaleria
• Treballador/a en serveis de càtering
• Especialista en tapes i cuina en miniatura
• Cuiner/a
• Ajudant de cuina
• Personal del sector de l’hostaleria
• Treballador/a en serveis de càtering
• Especialista en tapes i cuina en miniatura