Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès

elaboracions senzilles de cuina plats combinats tapes pinxos i canapes

Lloc

FOMENT DE TERRASSA, S.A. - ED. CAMPUS VALLPARADIS
C BADALONA 1 BIS
08223
Terrassa

Estudiants formats

238

Valoració

Comparteix

Referència

87927
Aquest curs subvencionat proporcionarà a l’alumnat els coneixements necessaris per combinar diferents ingredients i elaborar tapes, broquetes, canapès i altres plats de la cuina informal. S’exploraran tècniques i presentacions creatives per sorprendre els comensals amb elaboracions atractives i saboroses. L’èxit està garantit! El material pedagògic s’entrega el primer dia de classe.

Requisits

En aquesta acció formativa no poden participar les persones treballadores al servei de l'administració pública.
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.

El primer dia del curs presencial, es durà a terme la validació de la vostra identitat mitjançant la presentació i comprovació d'un dels documents d'identitat (DNI, NIE o permís de conduir).

Perfil de l´estudiant

Complir com a mínim algun dels següents requisits:
• Aturats sense experiència laboral amb un certificat de professionalitat o cicle formatiu de la família professional.
• No es requereix titulació per a treballadors ocupats. No obstant això, s'han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació

Què aprendràs

Objectius generals

Preparar i presentar correctament elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès

Avaluació

• Prova teòrica: Qüestionari tipus test o preguntes curtes
• Prova pràctica: crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.

Grupoid: 87927

Familia: Hostaleria i turisme

Area: Restauració

Nom curs: Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès

Data inici curs: 10/11/25

Data Fi curs: 28/11/25

Hores curs: 20

Modalitat: Presencial

Codi Postal: 08223

Localitat: Terrassa

Sortides Professionals: Amb la realització d’aquest curs, l’alumnat adquirirà les competències professionals necessàries i/o complementàries que li permetran desenvolupar-se de manera més eficient en ocupacions relacionades amb el sector de la restauració i l’hostaleria. Aquestes competències facilitaran l’accés a llocs de treball com:

• Cuiner/a
• Ajudant de cuina
• Personal del sector de l’hostaleria
• Treballador/a en serveis de càtering
• Especialista en tapes i cuina en miniatura

Amb la realització d’aquest curs, l’alumnat adquirirà les competències professionals necessàries i/o complementàries que li permetran desenvolupar-se de manera més eficient en ocupacions relacionades amb el sector de la restauració i l’hostaleria. Aquestes competències facilitaran l’accés a llocs de treball com:

• Cuiner/a
• Ajudant de cuina
• Personal del sector de l’hostaleria
• Treballador/a en serveis de càtering
• Especialista en tapes i cuina en miniatura

Més informació

fppuerto.voccidental@ccoo.cat 937891207

dl,dm,dc,dj (9:30 a 14; 16 a 18) i dv (9:30 a 14)

Entitats col·laboradores

Fundació Paco Puerto
Resum de privacitat

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les galetes s'emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del web trobes més interessants i útils.