Nous cursos de formació on line: Certificació ACTIC

by

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament. La sol·licitud d’acreditació i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional.

La Fundació Paco Puerto és centre col·laborador reconegut per la Generalitat i amb els nostres cursos de formació on line et preparem per a superar la prova i aconseguir l’acreditació ACTIC de nivell bàsic i mitjà.

Troba tota la informació sobre els cursos disponibles aquí

Actic

9 comentaris a “Nous cursos de formació on line: Certificació ACTIC”

 1. Bon dia, estaria interessada en el curs mitjà d’ACTIC però no trobo la informació del contingut ni el cost d’aquest curs.

  Gràcies per l’atenció

  Salutacions,

  Respon
  • Hola Pilar,

   En el següent enllaç trobaràs informació del curs Preparació ACTIC nivell mitjà i com inscriure’t ACTIC

   Respon
  • Bona tarda Ramon,
   En el següent enllaç trobaràs la informació d’ACTIC.
   Veuràs els cursos que estem oferint. Per accedir a la informació de cada curs, clica sobre la imatge.

   Respon

Deixa un comentari