Preinscripció. Oficial/a 1a Cuiner/a. Part Específica. Personal laboral Educació

Comparteix

Referència

88832
Aquesta preinscripció establirà l'ordre d'inscripció al curs, però no serà vàlida sense el pagament corresponent. S’enviarà un mail per a formalitzar el pagament el 19 de Maig, juntament amb els horaris definitius.
La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades.

Preus
Afiliades: 90
Nova afiliada: 125
No afiliada: 180

Aquesta preinscripció establirà l'ordre d'inscripció al curs, però no serà vàlida sense el pagament corresponent. S’enviarà un mail per a formalitzar el pagament el 19 de Maig, juntament amb els horaris definitius.


La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades.


Preus


Afiliades: 90


Nova afiliada: 125


No afiliada: 180

Grupoid: 88832

Familia: Funció Pública (Oposicions)

Area: Educació

Nom curs: Preinscripció. Oficial/a 1a Cuiner/a. Part Específica. Personal laboral Educació

Data inici curs: 02/06/25

Data Fi curs: 30/09/25

Hores curs: 21

Modalitat: Distancia

Codi Postal:

Localitat: *** ONLINE ***

Sortides Professionals:

Tema 1: La manipulació d’aliments a la cuina. Normes d’higiene alimentària. La provisió i emmagatzematge dels aliments. La traçabilitat alimentària: concepte. Conservació dels aliments: temperatura ambient, refrigeració, congelació.

Tema 2: La preparació dels aliments. Aliments crus. Elaboracions en fred. Cocció. Refredament. Reescalfament. Manteniment en fred i calent. Transport i servei.

Tema 3: Les necessitats nutricionals i dietètiques dels infants de zero a tres anys. Menús equilibrats nutricionalment. Equilibri dietètic.

Tema 4: L’adequació dels menús segons les característiques dels nens i nenes als quals estan destinats. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Tema 5: Coneixements generals de la planificació de menús des del punt de vista nutritiu, gastronòmic i cultural. Els beneficis del treball amb productes de temporada: salut, economia, varietat. Les tradicions relacionades amb els productes de temporada.

Tema 6: Les necessitats nutricionals i dietètiques dels joves de 14 a 22 anys en règim d’internament. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i menús alternatius per raons sanitàries o religioses.

Tema 7: Les necessitats nutricionals i dietètiques de la gent gran en residències. Dieta i nutrició: necessitats alimentàries i nutricionals de les persones grans.
Resum de privacitat

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les galetes s'emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del web trobes més interessants i útils.