Requisits del curs
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Perfil de l’estudiant
Experiència
Objectius generals
Contingut
Acostament a la celiaquia.
   •  Definició de la malaltia.
   •  Símptomes de la malaltia.
Classificació dels aliments segons el seu contingut en gluten.
   •  Aliments que contenen glútens.
   •  Aliments que probablement contenen glútens.
   •  Aliments que no contenen glútens.
Recomanacions per a realitzar un correcte manipulat.
   •  Higiene i manipulat dels aliments.
   •  Utensilis de cuina.
   •  Superfície.
   •  Magatzematge.
Confecció de menús per a celíacs.
   •  Elaboració de menús aptes per a celíacs.
   •  Promoció en les cartes dels restaurants.
Elaboració de receptes sense glútens.
   •  Sopes i salses.
   •  Pasta.
   •  Segons plats.
   •  Massa i brioixeria.
   •  Postres.
   •  Rebosteria.
   •  Pastes nadalenques.
   •  Pans i panets.
Avaluació
• Prova pràctica: Crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.
Lloc
Entitats col·laboradores
![](https://fundaciopacopuerto.cat/wp-content/plugins/ccoo-fundacio/includes/theme/images/Consorci.png)
![](https://fundaciopacopuerto.cat/wp-content/plugins/ccoo-fundacio/includes/theme/images/SEPE2023.png)