Preinscripció. Ajudant/a de Cuina. Part Específica. Personal laboral Educació

Referència
88830Aquesta preinscripció establirà l'ordre d'inscripció al curs, però no serà vàlida sense el pagament corresponent. S’enviarà un mail per a formalitzar el pagament el 19 de Maig, juntament amb els horaris definitius.
La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades.
Preus
Afiliades: 65
Nova afiliada: 90
No afiliada: 140
La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades.
Preus
Afiliades: 65
Nova afiliada: 90
No afiliada: 140
Aquesta preinscripció establirà l'ordre d'inscripció al curs, però no serà vàlida sense el pagament corresponent. S’enviarà un mail per a formalitzar el pagament el 19 de Maig, juntament amb els horaris definitius.
La realització del curs està condicionada a que es cobreixin les places disponibles, en cas que no es pugui realitzar per baixa demanda, es comunicarà a les persones matriculades i es retornaran íntegrament les quantitats abonades.
Preus
Afiliades: 65
Nova afiliada: 90
No afiliada: 140
2.- Conceptes bàsics de neteja i desinfecció. La neteja i la desinfecció de la cuina i annexos.
3.- Tipus de productes de neteja que s'utilitzen en un centre educatiu.
4.- Calendari de neteja de, parets, portes, càmeres, congelador i magatzems.
5.- Conceptes bàsics de la seguretat alimentària i manipulació d'aliments
6.- Manipulació d'aliments de major risc i mesures de prevenció. Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Perills deguts a la manipulació incorrecta dels aliments
7.- Gestió bàsica dels residus. Tipus de residus i la seva gestió: classificació i manipulació de residus.