Requisits del curs
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Perfil de l’estudiant
Objectius generals
Contingut
Coneixement i aplicació de les normes d'higiene i manipulat específiques per crisi sanitària.
Identificació dels principals productes de temporada.
Descripció i elaboració dels entrants de temporada.
   •  Propietats dels diferents ingredients en l'elaboració d'entrants.
   •  Realitzar les receptes principals en l'elaboració d'entrants.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració dels primers plats de temporada.
   •  Propietats dels diferents ingredients en l'elaboració dels primers plats.
   •  Realitzar les receptes principals en l'elaboració de primers plats.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració dels plats principals de temporada.
   •  Propietats dels diferents ingredients en l'elaboració dels plats principals.
   •  Realitzar les receptes principals en l'elaboració dels plats principals.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració de postres lleugeres de temporada.
   •  Propietats de les diferents postres lleugeres.
   •  Realitzar i elaborar les principals receptes de les postres lleugeres.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Avaluació
• Prova pràctica: Crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.