Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès

Perfil de l’estudiant

Complir com a mínim algun dels següents requisits:
   •  Aturats sense experiència laboral amb un certificat de professionalitat o cicle formatiu de la família professional.
   •  No es requereix titulació per a treballadors ocupats. No obstant això, s'han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació

Experiència

Treballadors amb experiència professional de 3 mesos (ocupats o aturats) del sector Hostaleria i Turisme prioritariament de les següents ocupacions: Ajudant de cuina, ajudant de cambrer/a i cambrer/a.

Objectius generals

Preparar i presentar correctament elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès

Contingut

11063

Mòdul 1: Elaboracions senzilles de cuina plats combinats, tapes, pinxos i canapès. 20h
Preparació correcta de la maquinària, bateria i eines necessaris per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, tostas i canapès.
   •  Maquinària, bateria i eines bàsiques
1) Descripció
2) Preparació
3) Maneig
Realització de l'aprovisionament de matèries primeres per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès.
   •  Aprovisionament de matèries primeres
1) Matèries primeres per a elaboracions senzilles
2) Aprovisionament
Identificació de les matèries primeres necessàries per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, tostas i canapès.
Realització adequada de la pre-elaboració de matèries prevalguessis.
   •  Pre-elaboració de matèries primeres per a elaboracions senzilles
Coneixement i aplicació dels mètodes de conservació i emmagatzematge segons les normes de seguretat alimentària.
Maneig correcte dels útils i equips de cuina necessaris per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, tostas i canapès.
Aplicació de les tècniques de cuinat i preparat adequades per a realitzar elaboracions senzilles, complint les normes de manipulació d'aliments.
   •  Tècniques d'elaboració
1) Preparació de plats combinats
2) Preparació de Sandvitx
3) Preparació d'Aperitius
4) Preparació de Tapes
5) Preparació de Tostas
6) Preparació de Canapès
Realització de la presentació adequada en elaboracions senzilles: plats combinats,sandvitx, aperitius, tapes, tostas i canapès.
   •  Presentacions senzilles
1) Presentacions senzilles de plats combinats i sandvitx
2) Presentacions senzilles d'aperitius, tapes, tostas i canapès
Aplicació de mètodes de conservació i emmagatzematge segons les normes de seguretat alimentària.
   •  Mètodes de conservació i emmagatzematge

Estudiants formats

239

Comparteix