Cuina japonesa bàsica
Perfil de l’estudiant
 Certificat de professionalitat nivell 1.
 Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)
 Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.
 Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent.
 Certificat de Professionalitat de nivell 2.
 Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.
 Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.
Altres: Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés.
Objectius generals
Objectius específics
 Confeccionar una carta de sushi.
Contingut
   •  Descripció dels fonaments de la cuina japonesa:
 Història i cultura del Japó
 Tradicions japoneses
   •  Explicació de la gastronomia japonesa:
 L'arròs
 El peix
 Plats fregits
 Sashimi
 Sopes
Mòdul 2: El sushi i les seves elaboracions i presentacions. 10h
   •  Definició del sushi.
 Ingredients per elaborar sushi.
 Tipus de sushi.
 Estris per preparar el sushi.
   •  Elaboració i presentació de plats
 Sushi
 Sashimi
 Nigiri
 Maki, fent usos del salmó (sake) i tonyina (magur)
 Tempures, fregides ràpides japoneses de marisc i verdures