Cuinar i conservar al buit
Objectius generals
d' elaboració. Explicar com de natural pot ser la cuina al buit.
Contingut
2.No sols envasar per conservar, si no també cuinar.
3.La bossa de conservació o cocció. Què i com utilitzar els diferents tipus de bosses que existeixen.
4.La importància de les temperatures: temps i temperatures de cocció per a cada família d'aliments.
5.Buit, ronner, forn de vapor i abatedor de temperatura: la combinació.
6.La tècnica de la cuina al vuit.
7.La tècnica d'envasar al buit.
8.Caducitats i conservació.
9.Regeneració pe al consum en fred o en calent.
10.Receptari.
11.Fitxes
Avaluació
- Tipus test
- Preguntes breus i resolució de problemes
- Preguntes obertes
La prova pràctica consistirà en crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs:
Elaboració d’un plat/tapa/pinxo/conserva segons indicacions del formador o dissenyar un menú.