Cuina tradicional espanyola
Perfil de l’estudiant
Objectius generals
Contingut
Coneixement de la cuina espanyola.
   •  Principals ingredients.
   •  Productes de temporada en les diferents regions d'Espanya.
Aplicació de les normes d'higiene i manipulat especials per crisi sanitària.
Descripció i elaboració de la cuina del nord d'Espanya.
   •  Propietats dels diferents productes de la zona.
   •  Realitzar les receptes principals del nord d'Espanya.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració de la cuina del centre d'Espanya.
   •  Propietats dels diferents productes de la zona.
   •  Realitzar les receptes principals del centre d'Espanya.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Descripció i elaboració de la cuina del sud d'Espanya.
   •  Propietats dels diferents productes de la zona.
   •  Realitzar Conèixer i realitzar les receptes principals del sud d'Espanya.
   •  Definir les pautes per a un correcte cuinat.
Avaluació
• Prova pràctica: Crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.