Cuina per a celíacs
Perfil de l’estudiant
Experiència
Objectius generals
Contingut
Acostament a la celiaquia.
   •  Definició de la malaltia.
   •  Símptomes de la malaltia.
Classificació dels aliments segons el seu contingut en gluten.
   •  Aliments que contenen glútens.
   •  Aliments que probablement contenen glútens.
   •  Aliments que no contenen glútens.
Recomanacions per a realitzar un correcte manipulat.
   •  Higiene i manipulat dels aliments.
   •  Utensilis de cuina.
   •  Superfície.
   •  Magatzematge.
Confecció de menús per a celíacs.
   •  Elaboració de menús aptes per a celíacs.
   •  Promoció en les cartes dels restaurants.
Elaboració de receptes sense glútens.
   •  Sopes i salses.
   •  Pasta.
   •  Segons plats.
   •  Massa i brioixeria.
   •  Postres.
   •  Rebosteria.
   •  Pastes nadalenques.
   •  Pans i panets.
Avaluació
• Prova pràctica: Crear un producte o demostrar in situ el maneig o habilitats apreses durant el curs: elaboració d’un plat/tapa/pinxo/postre segons indicacions del formador/a.