Requisits del curs
Durant el procés de selecció es verificarà que la capçalera de la nòmina aportada per la persona que ha fet la inscripció no correspon a un organisme de l'administració pública.
Perfil de l’estudiant
Objectius generals
Contingut
Introducció a la dietètica.
   •  Identificació de varietat i equilibri.
   •  Obesitat i problemes de salut.
   •  Alimentació i nutrients.
   •  Hidrats de carboni.
   •  Greixos.
   •  Proteïnes.
   •  Aigua.
   •  Vitamines.
   •  Minerals.
   •  Causes de l'obesitat
   •  Realització d'exercici natural.
Coneixement de la dieta mediterrània.
   •  Oli d'oliva en la dieta mediterrània.
   •  Fruites i verdures en la dieta mediterrània.
   •  Peix en la dieta mediterrània.
Aplicació de tècniques de cocció saludables.
   •  Tècnica de cuina al vapor.
   •  Tècnica de cuina en el microones.
   •  Tècnica de cuina en l'olla de pressió.
   •  Tècnica de cuina sobre el foc (graella, barbacoa).
   •  Tècnica de cuina a la planxa.
   •  Tècnica de cuina al wok.
   •  Tècnica de cuina al forn.
   •  Tècnica de cuina al papillote.
Descripció de les matèries primeres i la seva elaboració:
   •  Verdures
   •  Fruites.
   •  Llegums.
   •  Arròs.
   •  Pastes.
   •  Carns i els peixos.
Elaboració de plats per a menjars de celebració
   •  Descripció dels ingredients de la A a la Z
   •  Utilització de petit diccionari de salut